Wat is een Energetische Reading

Wat is een Energetische Reading

Als spiritueel raadgever geef ik adviezen en inzichten bij o.a. de volgende vragen:

 

Waarom loopt mijn leven niet zoals ik wil

Ik weet niet wat mijn doel is in het leven

Waarom voel ik me niet gelukkig

Ik loop constant tegen dezelfde problemen aan

Waarom blijf ik last houden van mijn lichamelijke, psychische of emotionele klachten 

Inzichten in je familiebanden, vriendschappen of relaties

 

Het enige wat jij hoeft te doen is te gaan zitten en je open te stellen. Ik heb voor aanvang van de reading gemediteerd en krijg zo de informatie door, wat voor jou op dat moment belangrijk is. Mocht je geen klachten of problemen hebben, maar ben je vooral nieuwsgierig naar wat een reading jou brengt….van harte welkom!

Een reading kan ook op afstand gegeven worden en werkt net zo sterk.

 Je kunt dus gewoon thuis blijven en je krijgt je adviezen per mail.

 

( Reading op afstand, 40 euro )

( Reading met uitgebreide uitleg en adviezen in de Praktijk, 60 minuten, 60 euro )