EkoPlaza Keienloop

EkoPlaza Keienloop

Sportief feest voor jong en oud op zondag 8 september 2013

Op zondag 8 september staat de EkoPlaza Keienloop op het programma. In en rondom stadion De Kuip van De Keien Atletiek in Uden wordt het een loopfeest voor jong en oud. Vanaf 11.00 uur staan diverse wedstrijden op het programma, omlijst met volop sportief en muzikaal entertainment.

De wedstrijd- en trimloop gaan om 11.00 uur van start met de keuze uit 5, 10 en 15 kilometer. In de middaguren gaat de basisschooljeugd de competitie met elkaar aan op de atletiekbaan. Eerder in de ochtend, om 11.30 uur, wordt het startschot gegeven voor een speciale wandeltocht, met start en finish op de atletiekbaan.

Blikvanger van de EkoPlaza Keienloop is de Business Run, een estafetteloop voor bedrijven- en vrienden/familie-teams. Ieder team bestaat uit 3 lopers die elk een ronde van 5 kilometer voor hun rekening nemen. Teams kunnen bestaan uit enkel mannen of vrouwen, maar mogen ook een mix vormen. Na afloop is er een pastabuffet voor alle deelnemers.

Behalve veel loopplezier, staat ook volop entertainment op het programma. Onder meer sportieve spelletjes voor de jeugd en diverse muzikale optredens vormen de omlijsting van het feest dat EkoPlaza Keienloop heet.
 
EkoPlaza-keienloop