Services

Voeding- en leefstijladvies

.

Eten is een gedraging. Focussen op voedingsgedrag is en must bij emotie -eten, ongezond eten, moeite met eten of overeten.

Hormonen hebben invloed op onze emoties en vice versa. Zij spelen ook een rol bij drang naar zoetigheid, het slapen, opwarmen van het lichaam, libido, vetafbraak, energie, uiterlijke verschijning en de gemoedstoestand.

 

Bij een hormonale disbalans in het lichaam, is de behandeling voornamelijk gericht op het fysieke lichaam met bijhorende symptomen. Maar onze emoties en ons denken hebben wel degelijk effect op het hormoonstelsel.

 

In het Intakegesprek maak ik gebruik van een hormoonanalyse; waarbij ik jouw klachten, gezicht en lichaam onder de loep neem. We bespreken o.a. hoe je geboorte verliep, hoe je menstruatie verloopt, anticonceptie gebruik, je, voeding en vochtbalans, jouw slaappatroon en de stoelgang . Ook wordt je bloeddruk gemeten.

 

In het Vervolgconsult krijg je een aangepast voedingspatroon en advies in kruiden, voedingssupplementen en/of natuurlijke hormoonsuppletie. Tips betreft stressreductie, ontspanning en het juist beoefenen van lichamelijke (kracht)training. Daarnaast bekijken we samen of dat er behoefte is aan extra voedingsconsulten of consulten m.b.t. mentale en emotionele coaching.

 

Een kort 3de voedingsconsult vindt plaats na ongeveer 6 – 8 weken. We bekijken hoe het je tot dusver vergaat. Of er aanpassingen of extra’s ingezet moeten worden. Behoefte aan meer consulten voor een stok achter de deur is altijd mogelijk.

 

 

Een consult expliciet gericht op jouw voedingsgedrag is ook mogelijk. We bespreken jouw algehele gesteldheid, kijk op het leven, eetgedrag, vaste patronen, emoties, stresslevel en spirituele inslag.

.

Energetische Reading / Coaching

.

  Bij een Energetische Reading geef ik  jou inzichten en tools m.b.t. jouw vragen  op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel vlak.

Meer info zie Blog: https://natuurlijkveelzijdig.nl/wat-is-een-energetische-reading/

Energetische Healing

.

Een heerlijke ontspannende behandeling op de massagetafel. Met handoplegging en megahertz frequentie muziek, krijg jij de volle aandacht om bewust in het moment aanwezig te zijn. Na de behandeling is er ruimte om ervaringen te delen. Aangezien er niet wordt gemasseerd, kan de kleding aan blijven.