Services

Hormonen hebben invloed op onze gezondheid. Zo spelen zij een rol bij bijvoorbeeld: het slapen, opwarmen, seks, drang naar zoet, vetafbraak, prestatie leveren, uiterlijke verschijning en de gemoedstoestand.

 

Bij een hormonale disbalans in het lichaam, is de behandeling voornamelijk gericht op het fysieke lichaam met bijhorende symptomen. Maar onze emoties en ons denken hebben wel degelijk effect op het hormoonstelsel.

 

In het Intakegesprek Voeding -en Leefstijladvies, maak ik gebruik van een hormoonanalyse; waarbij ik jouw klachten, gezicht en lichaam onder de loep neem. Daarnaast bespreken we o.a. hoe je geboorte verliep, hoe je menstruatie verloopt, anticonceptie gebruik, je mentale en emotionele gesteldheid, voeding en vochtbalans, het slapen, de stoelgang en je energie -en stresslevel. Ook wordt je bloeddruk gemeten.

( 90 minuten, 90 euro )

 

In het Vervolgconsult krijg je een aangepast voedingspatroon en advies in kruiden, voedingssupplementen en/of natuurlijke hormoonsuppletie. Tips betreft stressreductie, ontspanning en het juist beoefenen van lichamelijke (kracht)training. Daarnaast bekijken we samen of dat er behoefte is aan extra voedingsconsulten of consulten m.b.t. mentale en emotionele coaching.

( 60 minuten, 60 euro )

 

Een kort 3de voedingsconsult vindt plaats na ongeveer 6 – 8 weken. We bekijken hoe het je tot dusver vergaat. Of er aanpassingen of extra’s ingezet moeten worden. Behoefte aan meer consulten voor een stok achter de deur is altijd mogelijk.

( 50 minuten, 50 euro )

 

  Een Energetische Reading geeft antwoorden en inzichten bij gezondheidsklachten en levensvragen op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel vlak.

Meer info zie Blog: https://natuurlijkveelzijdig.nl/wat-is-een-energetische-reading/

(  Op afstand 40 euro of  in de Praktijk 60 euro )