Reviews

– Marleen Kemme – Healing – Reading – Voeding

Linda is een fijn mens, waar je je al snel op je gemak bij voelt. Ze luistert goed en is zeer kundig. Ik ben in 2017 en onlangs bij haar geweest i.v.m. voeding- en leefstijladvies m.b.t. endometriose. Dit jaar voor een Reading en een Healing en het was een zeer prettige ervaring.

– Sofie Verstegen – Voeding – Reading – Healing

Linda is een kundige vakvrouw, die weet wat ze doet. Ze heeft me eerst ondersteund in het dieper zakken in mijn lichaam. Door jarenlange chronische pijn en stress zat er veel spanning in mijn lichaam. Linda heeft me ook geholpen met een gepersonaliseerd voedingsadvies. Ondanks dat ik mijn vertrouwen in diëten een beetje kwijt was, leverde dit mij veel op. Mijn immuunsysteem is er enorm op vooruit gegaan en ik ben plots na jaren weer regelmatig ongesteld. Ik raad iedereen aan een bezoekje te brengen aan Linda

– Twan van den Heuvel – Reading

Zo mooi en bijzonder hoe Linda je laat zien en ervaren wat er speelt in jouw energieveld.

Met vertrouwen en praktische ervaringen geeft ze inzichten en adviezen. Dankbaar!

– John Mofers – Reading

Bedankt Linda voor jouw Reading op afstand. Het klopte precies wat je me geschreven hebt.

– Sandra van den Brink – Voeding

Ik ben een half jaar geleden naar Natuurlijk Veelzijdig gegaan omdat ik last had van concentratie problemen en rusteloosheid of terwijl ADHD. Na een fijn gesprek en goede begeleiding kan ik echt zeggen dat ik veel meer in balans ben en veel beter in mijn vel zit.

– Youssi Raams – Reading – Voeding

Linda stemde in een reading af op vragen die ik had over mijn gezondheid en ze wist zonder enige voorkennis precies de klachten te benoemen die ik had en ook de diagnoses die anderen daar al bij gesteld hadden. Ze kon daarbij nog een stapje verder gaan door me te vertellen wat de energetische en emotionele boodschap is achter mijn klachten en hoe ik daar zelf mee aan de slag kon gaan. Linda combineert haar intuitie met haar kennis en deelt deze op een fijne en heldere manier!

– Floor van Kollenburg – Voeding

Linda heeft mij geholpen door naar me te luisteren, de juiste vragen te stellen en vanuit hier een hele goede analyse te maken. Die heel duidelijk aan me is uitgelegd.
Linda is een geduldig iemand met heel veel kennis! Ik ging vol vertrouwen en ben met vol vertrouwen haar adviezen gaan opvolgen. Deze hebben me heel goed gedaan. Gezien ik nu al 4 maanden je adviezen opvolg, kan ik zeggen dat ik me heel goed voel!!!
De combinatie van jouw kennis, rust en ook zeker het energetische stuk werkt voor mij heel helend.
Dankjewel en ga vooral door!

– Liza van de Rijdt – Reading – Voeding

Linda is geknipt voor dit beroep, ze verstaat haar vak in alle opzichten.
Ze analyseert problemen snel, is deskundig, geduldig, zorgvuldig, open, eerlijk, punctueel en doorziet snel wat je nodig hebt om te komen tot een resultaat waar je blij van wordt en al snel verbetering ervaart.
Ik beveel haar bij iedereen aan omdat ik aangenaam verrast was door de passie en liefde waarmee ze haar beroep uitoefent.
Haar kennisgebied is zeer uitgebreid, maar zeer gedetailleerd op persoonlijk vlak.
Duidelijke en concrete persoonlijke uitdraai met adviezen en voorschriften zo dat je deze er altijd bij kan pakken.

– Antonet van Dongen – Voeding

Linda heeft heel fijn en goed advies gegeven. Ik ben me bewust geworden van het feit dat het hormoonstelsel zo’n invloed heeft op mij als vrouw. Ook hoe belangrijk het is goed voor je darmen te zorgen en daarmee oa ook voor je geest. Ik heb veel van haar tips geintegreerd in mijn leven, voelt goed. Linda is een empatisch en prettig persoon.

– Anke van de Lee – Voeding

Een fijne praktijk waar je gezien wordt. Ik had verschillende klachten die ik niet verholpen kreeg met medicijnen. Door aanpassingen in mijn dieet heb ik geen medicijnen meer nodig, de klachten zijn verdwenen. Linda heeft verstand van zaken en bovenal een fijn mens!

– Brechtje Akdemir – Voeding

Linda is een zeer toegankelijke vrouw waarbij ik me op mijn gemak voel. Daarnaast heeft ze verstand van zaken en geeft goede adviezen.

– Christel Pluk – Voeding – Reading

Een paar keer bij Linda geweest voor diverse klachten en ben er zeker mee geholpen! Je voelt je ook meteen op je gemak bij haar! Wat een lieve meid!

– Nadine Diks –  Voeding

Dankzij de kennis en expertise van Linda op het gebied van voeding en hormoonbalans, mijn doel bereikt. Nog altijd dankbaar en trots dat ik samen met haar deze stap naar een nieuwe levensstijl heb gemaakt.