Interview Praktijk Natuurlijk Veelzijdig Den Bosch

Interview Praktijk Natuurlijk Veelzijdig Den Bosch

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?

“Vanaf mijn 18e jaar studeer ik in de gezondheidsbranche en heb ik een fascinatie voor ziektebeelden. Ik gaf voeding -en leefstijladviezen bij Ekoplaza en de Vitaminstore.”

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?

“Bij enkele bedrijven kon ik niet doorgroeien of ik moest aan bepaalde eisen voldoen die me niet zinde. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn kennis en ervaring betreft gezondheid. Dus zette ik de stap naar een eigen onderneming.”

Waarin onderscheid je je van de concurrentie?

“Ik heb me uiteindelijk gespecialiseerd in het geven van voeding -en leefstijladvies aan vrouwen met hormonale gezondheidsklachten. Mede omdat mijn oma, moeder en ik zelf, jarenlang met een hormonale disbalans hebben geleefd.”

Is er iets binnen het ondernemen dat je hebt onderschat?

“Het is blijven ondernemen. Het komt niet aanwaaien. Blijven netwerken. Toen ik een periode even geen inspiratie meer had, ben ik met een coach aan de slag gegaan en ik kreeg weer nieuwe energie!”

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

“Hooguit al eerder mijn eigen bedrijf hebben opgezet :)”

Waar wil je naartoe groeien?

“Ik wil meer ingangen vinden in de reguliere gezondheidsbranche. Naar mijn mening wordt er nog steeds veel te snel medicatie, anticonceptie en chemische hormonen voorgeschreven. Het lichaam heeft een zelf genezend vermogen en met behulp van gezonde voeding -en leefstijl kun je ontzettend veel bereiken. Daarvan ben ik het levende bewijs!”

Contactpersoon: Linda van der Rijt
Onderneming: Natuurlijk Veelzijdig.nl

Interview door Business Women Nederland