Interview met Verbonden Wereld

Interview met Verbonden Wereld

Mijn naam is Linda van der Rijt en ik woon in Den Bosch. Ik heb een praktijk aan huis, waar ik met veel passie werk en bijzonder mooie mensen mag ontvangen.

Ik ben gediplomeerd Hormoontherapeut, Trainer Hormoonfactor, Natuurvoedingskundige, Energetisch Therapeut en AD(H)D / Autisme / HSP Adviseur.

Mijn cliënten benader ik met een holistische visie. Dit houdt in dat ik naast advies in voeding, supplementen en leefstijl ook kijk naar iemands hormoonbalans, gezicht, karaktertrekken, emoties, vaste patronen, non verbale communicatie en mentale blokkades.

In deze bizarre tijd merk ik dat de vraag naar energetische readings /coaching groter is geworden. Mensen zijn even de weg kwijt en leven meer in angst i.p.v. in vertrouwen (liefde). Heel veel mensen ontwaken nu; worden intuïtiever. Dat is een nieuw gevoel en levert vragen en/of angst op.

Ik draag mijn steentje bij door de mensen weer vertrouwen te geven in de toekomst en in zichzelf. Ze te laten luisteren naar hun intuïtie. Daarnaast vind ik het belangrijk ze mee te delen, de regie meer in eigen handen te houden m.b.t. de gezondheid. Het lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Durf daar meer op te vertrouwen en luister wat het je vertelt.

Heel Nederland gezonder maken en gelukkiger laten voelen is mijn streven.

Hoe meer “wakkere gelijkgestemden” in deze tijd hoe beter!

WE HEBBEN ELKAAR NODIG, LET LOVE RULE…

Ik ben te volgen op Facebookpagina: praktijk Natuurlijk Veelzijdig

                             Instagram (2):   hormoonfactortrainerdenbosch

                                                     praktijknatuurlijkveelzijdig