Wie ik ben

Linda Profiel

Mijn naam is Linda van der Rijt en mijn praktijk Natuurlijk Veelzijdig is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ik ben gediplomeerd Trainer Hormoonfactor, AD(H)D Therapeut, Hormoontherapeut, Natuurvoedingskundige en Energetisch Therapeut. Daarnaast heb ik vele uiteenlopende cursussen gevolgd op het gebied van gezondheid.

Natuurvoedingskundige (2008 – 2011)

Expert op het gebied van natuurlijke voeding, diëtetiek, antroposofische geneeskunde, anatomie, productkennis, voedingsleer en kruidenleer.

Trainer Hormoonfactor (2013)

Deskundig in het geven van gezonde leefstijladviezen m.b.t. de hormonen; hormoonanalyse, (sport)voedingsadvies, voedingssuppletie, lichamelijke training, stressbeperking en mental coaching.

Energetisch Therapeut (2013 – 2014)

Spiritueel raadgever bij gezondheidsklachten, levensvragen en/of energetische blokkades. Ik geef inzicht en richting aan jouw manier van handelen en persoonlijke doelstellingen voor de toekomst d.m.v. een energetische reading.

Hormoontherapie (2014 / 2018)

Geeft advies op het gebied van gezondheid en ziekte m.b.t de evolutie, ritme, hormonen, immuunsysteem en microben.

ADHD Therapeut (2020)

Voeding- en Leefstijladviezen aan mensen met AD(H)D of autisme. Kennis van medicatie(afbouw), voedingssupplementen, epigenetica en verslavingsgedrag.

Cursussen

Mitochondriale disfunctie, Metabool Syndroom belicht vanuit het brein, Zuren & Basen in de voeding, Endorfine Herstelplan, Afvallen met schildkliermedicijnen, Celzout therapie, de Evocircadian Code, Kruidenleer, Voedingssuplementen, Functies van DHEA, De misvattingen rondom cholesterol, Hersencommunicatie -en stofwisseling